Usluge

 • Knjige

  Ovi bezvremeni artefakti i nosioci ljudske kulture kroz vekove takođe mogu biti izrađivani kod nas.

 • Blokovska roba

  Blokovska roba predstavlja sve najzastupljenije vrste promotivnog materijala Memorandumi, Blokovi, Koverte itd.

 • Flajeri i brošure

  Štampaju se u bilo kom formatu jednostrano ili obostrano. Jednostavno rečeno odličan su medij za Vašu bitnu informaciju koju nose do Vaše ciljne grupe.

 • Fascikle

  Fascikla predstavlja idealan proizvod za poslovno arhiviranje, evidentiranje i raspoređivanje manjeg broja bitnih dokumenata. Lako se obeležava i još lakše pronalazi. Štiti i čuva Vašu dokumentaciju. Proizvodi se od debljih papira i pogodna je za sve vrste štampe, kao i za mat ili sjajnu plastifikaciju pa čak i UV lakiranje.

 • Kalendari

  Proizvod koji nam ne dozvoljava da se izgubimo u vremenu. Koristimo ga svakoga dana i idealan je za predstavljanje Vaše firme ili proizvoda. Mi Vam možemo uštampati reklamnu poruku na bilo koji model gotovih kalendara a isto tako i proizvesti po vašem ukusu jedinstveni kalendar koji će se odnositi isključivo na tematiku i predstavljanje vašeg proizvoda ili usluge.

 • Reklamne sveske i rokovnici

  Jedan od popularnijih reklamnih proizvoda, obično se proizvodi u formatima A5, B5, A4. Povez može biti spiralni ili lepljeni sa jednostrukom ili dvostrukom koricom štampanom u punom koloru. Izbor materijala, broj listova, vrstu plastifikacije i dizajn birate sami uz našu stručnu pomoć.

 • Vizit karte

  Do sada neprevaziđen proizvod koji prezentuje Vas i Vaš posao, ostavlja prvi utisak i dodaje dozu profesionalnosti. Uobičajene dimenzije su 9x5cm, štampaju se tehnikom sitoštampe, ofset štampe i zlatotiskom. Takođe izbor materijala je na Vama a ostalo prepustite nama.

 • Memorandumi

  Ovo su proizvodi široke potrošnje, štampaju se u formatu A4(21×29.7cm). Izbor materijala za izradu istih je veoma širok, počevši od ofsetne hartije pa do ekskluzivnih ‘Fabriano’ papira. Izbor je na Vama.

 • Prospekti i katalozi

  Štampani iz odgovarajućeg formata na papiru koji zadovoljava kvalitet istih, nose u sebi informacije vezane za Vašu firmu i vizuelno predstavljaju Vaše proizvode i usluge potencijalnom kupcu ili korisniku Vaših usluga.

 • Pozivnice i čestitke

  Svi znamo čemu služe, ali jako je bitno da osim informacije koju nose, ostanu kao uspomena, kao nešto lepo i da skladno nameni budu proizvedene po najvišim standardima. Veoma često, iz dosadašnjeg iskustva u proizvodnji i osmišljavanju istih, zastupamo uglavnom ručni rad koji definitivno ostavlja jak utisak, dodaje važnost i uveličava događaj povodom kog se proizvede.

 • Koverte

  Mogu biti bez prozora i sa prozorom, na levoj ili desnoj strani, takođe imaju i samolepljivu traku. Moguće ih je odštampati od jedne boje do punog kolora. Ukoliko Vam je potrebna neka specifična dimenzija koverata ili neka druga vrsta papira, u mogućnosti smo da Vam proizvedemo unikatnu kovertu po Vašim dimenzijama odštampanu obostranu, pa čak i iznutra.

 • Priprema za štampu i dizajn

  Priprema za štampu obuhvata domen dizajna, kompletan slog, skeniranje i obradu fotografija, vekorsko crtanje logotipa i slaganje tabaka za štampu, po želji i filmovanje istih.

 • UV lakiranje i blindruk

  Ukoliko želite da vaš štampani materijal ima dozu ekskluziviteta i izgleda drugačije od ostalih, možemo dodati detalje UV lakom ili blindrukom, kako bi oni zasijali i izdvojili se od ostalih materijala.